מנהלי הפורום
ערעור פסק דין--- דחוף מאוד!!!!
שלום רב, ברצוני להתיעץ . עבדתי כחודש בחברת הסעות. יום אחד כשנסעתי לאחור עם רכב ההסעות, פגעתי בקטנוע. חשוב לציין שברכב ההסעות הנ"ל מותקנת צפצפה ואורות רוורס מאוד בולטים. נהג הקטנוע קפץ מהקטנוע ולא נפגע. הקטנוע ניזוק. החלפתי פרטים עם נהג הקטנוע, ביטוח, רישיונות וכל מה שצריך. נהג הקטנוע הינו שוטר (שהיה על אזרחי) הזמין אמבולנס ובדקו אותו על המקום והוא היה בסדר ולא נפגע. לאחר כחצי שנה קיבלתי מכתב מחברת הביטוח של האופנוע ("ענבל") שהשוטר הגיש נגדי ונגד חברת ההסעות תביעה ע"ס 5000 ש"ח. כתבתי מכתב לחברת הביטוח הנ"ל שאינני יודע מדוע הם פונים אליי, כי הביטוח של חברת ההסעות אמור לכסות את הנזק שנגרם לאופנוע. וכל הפרטים ניתנו כחוק. שלשלום קיבלתי מכתב רשום מעורך הדין של חברת הביטוח "ענבל" שלפי פסק דין שניתן ב16.3.11 הינני נדרש לשלם את החוב בסך 5758 ש"ח ובמידה ולא אשלם תוך 14 ימים, יפעלו נגדי באמצעות הוצל"פ. שוחחתי עם בעל חברת ההסעות והוא אמר לי שהוא מבחינתו מכוסה ושאני צריך לשלם את החוב הנ"ל. גם הוא טען שאני כביכול חתום אצלו על טופס השתתפות עצמית בגובה 4800 ש"ח במקרה של תאונות. חשוב לציין שלא חתמתי אצלו על שום טופס כזה! מה עליי לעשות? האם ניתן להגיש ערעור על פסק הדין? האם חברת הביטוח של חברת ההסעות לא הייתה אמורה לשלם את הנזק? אני צריך עזרה דחוף. תודה מראש.