משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

0554358920
חזרה לפורום

תאונת עבודה

אלי
אלינור

שלום רב! אני נמצאת בהליך משפטי כשלוש שנים, לקבלת פיצויים על תאונת עבודה, ויש לי מספר שאלות: 1. בדיון האחרון, דובר על הצעת פשרה שהועלתה מחוץ לפרוטוקול. זוהי ההצעה השנייה שכבר ניתנה במשפט (ההצעה האחרונה נמוכה יותר מזו שקדמה לה), לאחר שהצד השני לא הסכים להצעה הראשונה שהעלה בית המשפט. במידה והצד השני יסרב פעם נוספת, כיצד יכול המשפט להתפתח? 2. באותו דיון השופט הזכיר סעיף 79א' בחוק. מה משמעות הסעיף? 3. פחות משבועיים מהיום, אמור להתחדש הדיון בנושא. עורכי הדין שלי, שממילא לא פעלו כמעט מתחילת התהליך (סירבו לספק הסברים, לא שלחו מסמכים רלוונטיים, ו"איבדו" את החוזה שנחתם בינינו), שלחו לי מכתב בו הם מבקשים "להשתחרר" מהטיפול בתיק. בחוזה שנחתם (שאת העתקו סירבו לתת לי) סוכם כי יקבלו אחוזים מסויימים מהזכייה במשפט. כעת הם רוצים לקבוע שכר טירחה לפי רצונם שעליי לשלם אף על פי שהם מתפטרים. מה עליי לעשות עם המשפט הקרב ובא? כיצד התפטרותם עלולה להשפיע על התהליך ומה בעצם אני חייבת לשלם להם על פי חוק? בכבוד רב ותודה מראש