מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח
עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).
תאונת עבודה
שלום רב ברצוני להתייעץ על מספר דברים: ב11/04ביציאתי מהרכב בדרך ללקוח נפלתי-נגשתי למיון קיבלתי מחלה מה11/04-24/04 הודעתי לזה למנהל הישיר שלי ודיווחתי על התאונה הגשתי את למזכירת אזור טופס של המיון וגם אישור מחלה אך היא טענה שאין צורך בטופס מיון רק במחלה-לאחר מספר ימים הודיעו לי שאין לי ימי מחלה ולכן לא אקבל תשלום,הסברתי שלא מדובר במחלה אלא בתאונת עבודה למנהל הישיר שלי ומאז הוא לא עדכן אותי בשום דבר ובשל חוסר הבנה ואי ידיעה איך מתמודדים במצב כזה חשבתי שהחברה מטפלת בנושא וכי אם צריך משהו יעדכנו אותי נכון להיום קיבלתי משכורת של 2000 ש"ח מאחר וסומן לי מחלה ללא תשלום ע"י משאבי אנוש ולא יידעו אותי על שום דבר ועל המצב, הטפסים של המיון אצלי ונכון לעכשיו הסבירו לי מה אני צריך לעשות ולהגיש השאלה הנשאלת היא האם אני זכאי לתאונת עבודה ואם אני אגיש את כלל הטפסים האם אקבל תשלום על זה. אני אב לשני ילדים וחשוב לדעת איך להתנהל מאחר ואינני יכול להתקיים ללא משכורת אשמח לתשובה תודה מראש-יגאל