מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

קביעת פגישה
0554358920
חזרה לפורום

נזק שנגרם בעקבות פיצוץ צינור

ענב
ענבר

שלום רב, אני מקווה שאני במקום הנכון.. בדירה ששכרתי התפוצץ צינור מים ברצפת האמבטיה. הצינור נזל תקופה ארוכה טרם הפיצוץ ועל כן כרגע כל רצפת הדירה מוצפת מים. בעל הדירה תיקן את הפיצוץ דרך חברת הביטוח שלו שבשל חומרת המצב דאגה להביא מישהו ממכון התקנים שקבע שהדירה אינה ראויה למגורים וכי יש להחליף את החול והריצוף בכל הדירה. יש לציין שכבר 3 שבועות אנחנו גרים בדירה בה שברו מספר מרצפות ונותרנו עם חול רטוב, והרצפה מעלה עובש, כלומר מטרים של ״שטיח״ עובש על גבי הריצפה ועובש ופטריות שעלו על הפנאלים והקירות. לצערי היו בנוסף ובמקביל גם עניינים אחרים של דוד שהפסיק לעבוד, נזילות בברזים נוספים וניאגרה, כך שבנוסף להכל אנשי מקצוע הסתובבו לנו בבית על בסיס יומי , לעיתים כמה ביום. היינו זמיניםלכל שעה שנדרשנו וכמעט שבוע וחצי נאלצתי להישאר בבית. כרגע איני עובדת אבל אני מטופלת בילד בן שנה וחצי ובחודש שמיני בהריון. רציתי לדעת מהן זכויותי והאם מגיע לי פיצוי כלשהו. אציין עוד שאנחנו יצאנו מהדירה לפני כשבוע ועברנו להורי כי הרגשתי שהמקום לא בריא לשהות בו ולנשום את העובש עבור הילד ועבורנו. אשמח מאוד לקבל תשובות, המלצות או כל ייעוץ אחר. תודה והמשך יום נפלא