דנה

המשךתביעה של רשלנות רפואית

1. כיצד עורכים תביעת עזבון מול חברת הביטוח? האם צריך להוציא צו ירושה? 2. האם יתכן מצב שחברת הביטוח לא תסכים לשלם פיצוי ונצטרך לתבוע בבית משפט? 3. האם תוכל להסביר כיצד זה משנה את נתוני הפשרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

1.כן צריך להוציא צו ירושה או צו קיום צוואה. 2. כן ייתכן מצב שבו תאלצו להגיש תביעה לבית המשפט. 3. נתוני הפשרה עשויים להשתנות מכמה סיבות לפי נתוני הנזק הרפואי שנגרם. אם הנזק הרפואי אינו כולל בתוכו נזקי עתיד כמו אחוזי נכות קבועים היוצרים נזקים כמו הפסדי שכר צורך בעזרה אישית או סיעודית צורך בנסיעות מוגברות וכד - כולם בגדר נזקים שחושבו בתוך סכום הפשרה מתוך הנחה שהנפגע יחיה עד סוף תוחלת חיינו סטטיסטית. כל הנזקים האלה יורדים מהפשרה ברגע שהנפגע נפטר . אם הנזק הרפואי אינו כולל נזקי עתיד ייתכן שסכום הפשרה לא ישתנה דרמטית. בקיצור שאלתך לא פירטה את הנתונים העיקריים הנחוצים למענה.