אבי

שכר טירחת עו"ד מקובל

שלום עו"ד מת"א שפניתי איליו בענייני צוואה דרש ממני שכר טרחה של 13,000 שח עבור הגשת צו מניעה זמני (להוצאת כספים מחשבון מסוים) + הגשת בקשה לביטול צו קיום צוואה כמו כן סוכם שאם נגיש התנגדות לצו קיום בקשה יש לשלם לו 5000 ₪? האם המחירים האלה מופקעים? מה המחירים המקובלים? כמו כן, היכן אפשר לברר מהו השכר המקובל?

עו"ד אור גל-און

אין כלל אצבע לקביעת שכ"ט בתחום זה, והדבר תלוי בגורמים רבים. על פניו, אין מודבר בשכר מופרך או מופרז כלל ועיקר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח