רוני

גביית הוצאות על המצאת העתק מסמכים ללקוח

שלום, כמה מותר לקחת על המצאת מסמכים ללקוח מתיק שלו? לא מדובר בכמות או במשהו יוצא דופן, אבל הלקוח פשוט הפך אותי לארכיב, ומטרטר אותי פעם אחר פעם כשהכל התקבל אצלו במקור+יש לו סרוק במייל וכל פעם רוצה שאדפיס ואשים מתאים למקור

עו"ד אור גל-און

שלום רב, ניתן להסדיר בהסכם שכה"ט תשלום החזר הוצאות בגין צילומים/הנפקת מסמכים, לרבות התעריף המשרדי בגין כך. ניתן גם לגבות סכום חד פעמי של 500 ש"ח ועד 1,000 ש"ח (תלוי במהות התיק) בגין הוצאות משרדיות כלליות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח