רועי כהן

שכ"ט בגין ביטוח פרטי של ביטוח מנהלים של חברת ביטוח פרטית.

שלום רציתי לדעת מה הסכום שהעו"ד שלי צריך לגבות עבור טיפול בביטוח כזה.לציין שעברתי תאונת דרכים ועד עכשיו כל תביעה מלבד הביטוח הלאומי הוא לקח 11%+מע"מ.יש לי ביטוח מנהלים של חברת ביטוח פרטית והוא לא עשה איתי חוזה לגביה והיום כאשר שאלתי אותו בטלפון מה שכ"ט עבור טיפול בנושא הנל הוא טען שהוא גובה 20% כמו מביטוח לאומי.אנחנו מרגישים שהוא מנסה לרמות אותנו ולקחת מאיתנו סכום מאוד גבוה וכמובן שאנחנו לא מסכימים(אין חוזה כרגע).

אור גל-און, עו"ד

השאלה ונסיבות העניין אינן ברורות. כמו כן, אני ממליץ להפנות שאלה זו לפורום נזיקין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח