לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רננה

שכר טירחת עורך דין

שילמתי לעורך דין שייצג אותי בעינייני משפחה בהתאם להסכם שנעשה ביניינו על פי שעות מראש עבור 62 שעות עבודה. עורך דין זה ייצג אותי רק מחודש 11/12 ולא הגיש שום צתביעות מטעמו. בהסכם מתברר לי כי כתוב שבכול מקרה הסכום לא יפחת מ45000 ש"ח עבור 62 השעות.במהלך הייצוג התברר לי כי עורך הדיןבדיון שהיה אמור להתקיים בעיניין תביעת פינוי מהדירה(שם ייצג אותי עורך דין אחר)ולאחר שעות מרובות בבית המשפט בדיון הוכחות בתביעת הפינוי כולל חקירה שלי כאשר אני מותשת ונירגשת,הציעה עורך הדין עליו אני מתלוננת להגיע להסדר מזונות ומשמורת בהסכמה. בדיאבד מתברר לי כי ההסכם אינו מקיף את כול הפרמטרים,אינו ניתן לעירעור ונעישה ללא הסבר עבורי על השלכותיו הסכם זה נעשה בדקות ספורות לאחר 4 שנים בבית המשפט ללא דיון הוכחות בנדון. החלטתי לעזוב את עורך הדין אך מתברר לי כי בבואי לקחת התיק ולמחות על דרך עבודתו הבילתי מקצועית שחרצה גורלי וילדיי ללא התנהלות משפטית ואז העביר לי עורך הדין במייל חשבון נוסף על חוב לטענתו עוד כ 11000 ש"ח בנוסף ל 52000 ששולמו בהן הוא כולל שיחות טלפון עבודה על התיק בבית חנייה בבית המשפט עבודות של עורכי דין זוטרים במשרד(למרות שבהסכם כתוב תעריף שונה) כמו כן הובהר לעורך הדין כי זה כספי האחרון ובכול פעם שביקשתי דוח שעות עבודה לא קיבלתי אלא רק כשהחלטתי לעזוב ולהתלונן עליו מן ההגינות היה לומר לי כי הכסף ששולם הסתיים ולעדכן אותי מה עליי לעשות אני נואשת

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, את מגוללת סיפור ארוך שיש בו אלמנטים רבים, ואשר מסגרת זו צרה מלהכיל או ליתן לך מענה מלא וראוי. עלייך לפנות לייעוץ משפטי מלא בעניין זה, לאחריו ניתן יהיה לחוות דעה מה ניתן לעשות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח