שלמה לוי

שכר טרחה וטיפול עוה"ד בנושא

נושא התביעה שהוגשה נגדי ו-שני שכני, הוא הקמת חניונית (מצללה) למכוניותינו על מקומות החניה הרשומים בשמינו בטאבו. באותו מגרש חניה של הבניין המשותף ישנן שתי חניוניות ישנות, שלא נתבעה הסרתן. לדעתי עוה"ד שלנו התרשל בהכנה לשתי ישיבות בית המשפט בעניין. שכר טרחה גבוה הוא קבל מראש ועיקר המאמץ היה בדחיית מועדי הישיבות. מה האמצעים העומדים לרשותי בעניין.

אור גל-און, עו"ד

אין די נתונים בשאלתך, אולם באופן כללי אשיב כי ניתן לתבוע עו"ד (ככל אדם) להחזר שכ"ט או בגין רשלנות. יש גם את מוסדות לשכת עורכי הדין אליהם ניתן לפנות, אולם אין די נתונים בכדי לייעץ בנושא זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח