אבי

שכ"ט מנהל מקרקעין- דחוף!

שלום, אנו בחוב מול המנהל על תקופה של כ15 שנה, סך החוב עומד על כ 600 אלף ש"ח מתוכו כ65% הינו בגין חוב שחלה עליו התיישנות. עו"ד הציע לנו טיפול ע"י פנייה להסדר/תביעה בשכר טרחה של 25% מסכום הקיזוז בחוב. זה נשמע לנו אחוז גבוה מאוד למרות שיהיה בוודאי משתלם על פני החלופה של לשלם את החוב כפי שהוא. האם אחוז זה ריאלי? תודה רבה וחתימה טובה

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, על פניו (ללא מידע) לא נשמע כדרישה בלתי סבירה, יחד עם זאת הכל תלוי בנסיבות העניין, מורכבות התיק ועוד...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח