אבי

שלום! העו"ד שלי הסכים לבוא לקראתי בפריסת תשלומי שכר הטרחה הגבוהים שנקבעו וטענתי שהם גבוהים מאוד ביחס לאופי התיק והראיות שהיו מצוינות עבורי. טענתי בפני העו"ד שלי שזה סכום גבוה ואני מבקש שיוריד מגובה השכ"ט בטרם הוא התחיל לעבוד כי איך אוכל לשלם לו סכומים כאלו ואני מתקיים מקצבאות המל"ל, הוא אמר שהוא לא יוריד בשכ"ט, אך לעומת זאת אני יכול לפרוס לו ולשלם במס' תשלומים. כעת כשאני נדרש לשלם לו שכ"ט בגובה 25,000 ש"ח, הוא מוכן לפריסה שלא תעלה על 4 תשלומים. יש בינינו הסכם בכתב לגבי שכה"ט, אך לא מצוין שם בכמה תשלומים. מה דעתכם? אם אפרוס את התשלום לפי 1,000 ש"ח לחודש זה יהיה סביר? גם את הסכום הזה אני אשלם בעזרת אחרים גם.

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, הדין מחיב לשלם שכ"ט ע"פ הקבוע בהסכם שנכרת. יחד עם זאת, כולי תקווה שתצליח להגיע להסדר עם עורך דינך על דרך תשלום שנוחה לך, ומקובלת עליו כמובן כמי שעמל ועבד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח