עורך הדין נעלם
שלום רב: פניתי לעורך דין לטיפול בנושא מסויים,אחרי שתי פגישות מהן התרשמתי לטובה מדרך עבודתו של עורך הדין סיכמנו תוכנית עבודה ושילמתי דמי "ייעוץ" ופניה לנתבע באמצעות מכתב. הובטח לי שאקבל בדואר קבלה על התשלון וכן העתק מן המכתב שנשלח. מאז עברו חודשיים ואין קול ואין עונה קבלה או מכתב כמובן שלא קיבלתי עורך הדין לא עונה אף פעם לטלפון,שלחתי מייל מכתב והשארתי כחמישים הודעות בשירות ההודעות של משרדו. מה עושים.
שלום רב, ההתנהלות המתוארת על ידך מצד עורך הדין אכן אינה ראויה. במידה ואתה מרגיש שמיצית כל אפשרות ליצירת קשר עמו וקבלת טיפול על ידו, אני ממליץ של תזניח את ענייניך ותפנה לקבלת טיפול מגורם אחר.
מה קורה אם פניתי לעורך דין שהיה אמור לטפל בתיק נזקי גוף, ולא היה ניתן ליצור איתו קשר מעל שנה, ומלבדי עוד 2 אנשים שהוא נעלם להם וכולנו פנינו לעורכי דין שונים. פניתי לעורך דין אחר שיטפל בתיק שלי והוא הגיש את התיק שלי לבית משפט. עורך הדין הקודם שנעלם חוזר פתאום ומתקשר כאילו לא נעלם שנה, משחק אותה טיפש ואומר שפתח מזמן תיק בבית משפט ושהוא "בסך הכל" היה שבועיים בחו"ל. כאשר התקשרתי לבית משפט לבדוק אם יש לי תיק בבית משפט חוץ מהתיק של העורך דין החדש, נאמר לי שבאותו יום שהעורך דין הקודם התקשר אליי, הוא גם פתח תיק. התאריך שפתח את התיק היה גם התאריך האחרון להתיישנות. מה קורה במקרה זה מבחינת התיק שנפתח קודם עם העורך דין החדש, והתיק שנפתח לאחרונה עם העורך דין שנעלם...??? והאם העורך שנעלם יכול לדרוש כספים עבור "טיפול"? כמו כן האם היפוי כוח שיש לו יכול לשמש אותו בדרך זו או אחרת כמן לקחת כספים השייכים לי? והאם היפוי כוח שנחתם לאחר מכן עם העורך דין החדש מבטל את היפוי כוח של העורך דין הנעלם? תודה