יעל

רשלנות רואה חשבון שלא הגיש דו"חות לרשויות במועדם במהלך השנים באופן קבוע

שלום רב, האם יש תקדימים או האם הוגשו תביעות נגד רואי חשבון אשר לא הגישו דוחות לרשויות במועדם במהלך השנים באופן קבוע ? במידה וכן איפה אפשר לקרוא על כך? האם יש מקום לתבוע רואה חשבון על אי הגשת דוחות בזמן שבעקבות כך הוטלו קנסות ושולמו כספים רבים ומיותרים? האם יש אפשרות לתביעה נגד מנהל חשבונות שהגיש דוח לא תקין ובגינו שולמו כספים מעבר למה שהיה צריך? תודה יעל

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

יעל שלום, הפורום המתאים לשאלתך הוא פורום משפט מסחרי. בהצלחה, כנרת.