סילביה

יעוץ כושל וחוסר תגובה גרמו להפסד כסף במסחר במט"ח

לאחר הפסד בשוק מט"ח שוכנעתי על ידי יועץ להשקיע שוב . נאמר לי שסיכון בהשקעה הוא % 20 וכאשר ראיתי שההפסדים עולים בהרבה על % 20 ניסתי לשוחח עם היועץ . התקשרתי אין ספור פעמים , כתבתי לו הרבה מיילים והוא לא חזר אלי . היעוץ היה כושל , בתחילת המסחר היו כבר הפסדים כבדים שרק גדלו עם הימים עד כדי כך שבתקופה קצרה הפסדתי 2/3 מההשקעה . האם יש אפשרות לתבוע את החברה או את העובד של החברה ? יש לי מיילים וגם שיחות מוקלטות שמוכיחות שלא קיבלתי מענה לפניות שלי .

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

סילביה שלום, נשמע שמדובר ביועץ שמתחמק מלתת תשובות. ממליצה לך לכתוב אליו מכתב רשמי + לבקש פגישה אישית. אם יש בידייך הקלטות כדאי לבדוק מה כלול בהן ואף לומר לו שיש בידייך הקלטות. מעבר לכך שהתנהגות היועץ אינה תקינה, הרי שכדאי לזכור כי מי שנכנס להשקעה במט"ח, נחשף להפסדים גבוהים מאד. תמיד אפשר לתבוע את החברה והעובד. כדאי לבסס את התביעה היטב טרם הגשתה. בהצלחה, כנרת.