רותי

ערכם האמיתי של ניירות ערך ישנים

ברשותי מסמך המעיד כי הפקדתי בשנת 1985 ניירות ערך בבנק , ששווים היה 200 לירות של שנת 1963. איך אני יכולה לברר מה ערכם האמיתי (קרן של בנק דיסקונט בזמנו)

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

רותי שלום, שאלה מענייינת! האם ניסית קודם כל לפנות לבנק דיסקונט....? הכי טוב ללכת למקור לפני שפונים לגורמים חיצוניים. יתכן ושם מצויה תשובה פשוטה. כמו כן, באילו ניירות ערך מדובר? האם יש לך צילום של המסמך? בהצלחה!

רותי

וודאי שפניתי. אני מתבישת בתשובות שקיבלתי, שאחת מהן - זה היה מזמן, כבר אין עובדים בבנק מהתקופה הזאת. מי יודע מה זה יכול להיות" - כן יש לי , למי לשלוח?

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

רותי, צרי עמי קשר בנייד 054-5717261 ואסייע לך