קורן חיים

חב' למסחר בשוק ההון בארה"ב עם תקלות בתוכנת המסחר בטווח של כ 3-4 חודשים ועדיין נמשכת וגרמה להפסד כספי ,לא היה ניתן למכור החזקה בשום צורה .

כולל טלפוני לחב' לא היה מענה ,ניתנה בקשה למשיכת הכסף מהחב' והם מושכים אותי יותר משלושה שבועות. עם סיפורים שונים . הכל מגובה במיילים ובהקלטות עם נציגים בחב'. "דחוף"

דודו

כבר יותר מחודש אני משאיר פרטים אצל הברוקר שיחזרו אליי כי ברצוני לסגור את תיק ההשקעות שלי ואין שום מענה. אני מדבר על כמות של אנשים שגם מנסים ואותה בעיה יש להם שלא חוזרים אליהם. אנחנו קבוצה לא קטנה של תלמידים של מכללת ביג שוט שרובנו לא ידעו כלום על שוק ההון, ככה שהמכללה שלחה אותנו ללא שום ידע מוקדם שלנו לחברת ברוקר שנקראת שורט טרייד שאיתם רק בעיות כמו שציינתי ובנוסף תקלות שנמשכות ללא הפסקה שגורמות לנו להפסדים. האם ניתן לתבוע את מכללת ביג שוט ששלחו אותנו ללא שום ניסיןן וידע לאותו ברוקר?

עו"ד כנרת רצון-פיקובסקי

אני מבינה שיש תקלות חמורות במסחר וכנראה פעולות בלתי חוקיות. מה שאלתך?