עובדיה פרמון

שווי מניית בנק דיסקונט משנת 2002

בשנת 2002 רכשתי מבנק דיסקונט 100 מניות בערך נקוב של 0.1 ש"ח דהיינו סך של 10 ש"ח ערך נקוב וביקשתי לקבל המניות לידי ושלא יופיעו בחשבון. כיום לאחר 16 שנים הגשתי את המניה לאותו סניף בנק וביקשתי כי ימירו התעודה למניה דיגיטלית בחשבון. לאחר כחודשיים הזין לי הבנק בחשבוני כי בידי 100 מניות הבנק בערך נקוב של 0.01 ש"ח, דהיינו סה"כ ערך נקוב של 1 ש"ח. כל שאלותי היכן נעלמו שאר 9 ש"ח ערך נקוב נענו בשתיקה רועמת. מה עושים?

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

ראשית, ממליצה לך לפנות למנהל/ת הסניף ולבקש תשובה. אם לא ינתן מענה, פנה לתלונות הציבור של הבנק. תוכל גם לפנות לבנק ישראל. זה בהחלט נשמע כמו תקלה והבנק חייב לתת לכך הסבר. בהצלחה!