ירון.ג

הפסד בתיק אצל יועץ השקעות בבנק

שלום עו"ד אביצור, הפסדתי בתיק ההשקעות סכום לא מבוטל, יועץ ההשקעות אמר לי ש"אין מה לעשות התקופה לא טובה" , התשובה הזאת לא מקובלת עליי ובפרט שלא זכור לי שביקשתי לקחת סיכון, מה ניתן לעשות ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עובדיה אביצור

שלום וברכה ירון, בכל מה שקשור לייעוץ השקעות נדרש לבדוק את ההנחיות שאתה העברת ליועץ ההשקעות בעת עריכת בירור צרכים והנחיות, חלק חשוב מאוד וראשוני בהתקשרות ביניכם, ולמה זה חשוב ? מכיוון שאתה טוען שביקשת לא לקחת סיכון ומצד שני כתבת שיש הפסד לא מבוטל, מה שאני מציע לך לעשות הוא לתאם פגישה פרונטלית עם יועץ ההשקעות ולבדוק איתו את הצרכים וההנחיות שנתת וככה תדע האם ההפסד עומד תחת הגדרותיך, ככל ולא נדרש לבדוק לעומק. בהצלחה.