דוד.ג

העברת תיק ניירות ערך לבית השקעות

לי ולאשתי יש תיק ניירות בבנק, אנחנו לא מרוצים מהשירות והעמלות שאנחנו משלמים, ביקשנו מהסניף להעביר את התיק לבית השקעות. מאז שביקשנו עבר בערך חודש והתיק לא עבר, מה אתה מציע לעשות ? האם זה תקין מצד הבנק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עובדיה אביצור

שלום רב דוד, ראשית במידה וביקשם להעביר את התיק והבנק קיבל את הבקשה ולא ביצע את הוראותיכם ללא כל סיבה מוצדקת הרי שפעל באופן שגוי ובניגוד להוראות בנק ישראל. הצעתי היא להציף את הנושא בפני הנהלת הסניף וככל שיצטרך גם בפני פניות הציבור של הבנק.