יפה. א

ייעוץ השקעות בבנק בארץ

אני מנהלת חשבון באחד הבנקים בארץ, היה לי תיק ניירות ערך בשווי גבוה, קיבלתי ייעוץ במשך מספר שנים מיועץ ההשקעות בבנק, לא תמיד הייתי מרוצה אך למרות זאת נשארתי שם מספר שנים, לאחרונה מכרתי את רוב התיק וקניתי דירה. יועץ ההשקעות התקשר ועדכן שהבנק לא יעניק לי יותר שירותי ייעוץ מכיוון שהסכום שנותר בתיק נמוך, שאלתי האם מותר לבנק לעשות דבר כזה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עובדיה אביצור

יפה שלום רב, שירותי ייעוץ בהשקעות בבנק אינו נמנה על שירותי הבנק שהם בגדר חובה. הבנק יכול לסרב להעניק ללקוח שירותי ייעוץ, ישנם בנקים המגדירים סכום מסוים שהוא מוכן להעניק שירותי ייעוץ. בהצלחה