צור

תשובה של בית המשפט

המשטרה הגישה נגדי כתב אישום.אני הגשתי לבית המשפט בקשה מנומקת לביטול כתב האישום מטעמים של הגנה מהצדק. השופטת העבירה את הבקשה להכרעת התביעה של המשטרה.האם כך נהוג ? האם אין זו השופטת שצריכה להכריע בבקשה ? יודגש כי השופטת לא העבירה את הבקשה למתן הערות התביעה,אלא להכרעתה צור

עופר יהלום, עו"ד

קודם כל הערה אישית: זו לא שמתך, אבל אני אני תוהה מתי ישאלו כאן בפורום שאלה שייכת אליו... עם זאת, כל תחום משפט קשור במידה כזו או אחרת לתחומים האורחים, והמשפט החוקתי/מנהלי יותר משאר התחומים. לשאלה עצמה, לפי הנתונים זה באמת נראה מוזר, ויתכן שיש לערער על ההחלטה . אבל קיימת כאן עוד נקודה: קבלת טענה של הגנה מן הצדק היא נדירה, ורצוי מאוד להיות מיוצג ע"י עו"ד. בברכה עו"ד עופר יהלום שד' בן גוריון 63, ת.ד. 5700 קרית ביאליק 27156 טל' 04-8712207, 052-3246205 yahalom@lawyer.com _______________________ תביעות ייצוגיות, רשויות, מקרקעין, פשיטות רגל חבר ועדת המחוז לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עורכי הדין, והועדה הארציות למשפט חוקתי ובתי משפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי