אור

סירוב משרד הפנים למתן חומר

שלום, אמי פנתה למשרד הפנים בבקשה לקבלת חומר אודות אביה שנפטר. בקשתה סורבה לאור חוק חופש המידע ובנימוק שהיא צריכה להציג צו של בית משפט. השאלה מה עליה לעשות עתה- האם עליה לפנות בעתירה מנהלית לבית המשפט המחוזי בשבתו כבית משפט לעניינים משפטיים או שצריכה לערער על ההחלטה ? איך זה הגיוני שלא ניתן לקבל מידע אודות בן משפחה מקרבה ראשונה. תודה רבה

עופר יהלום, עו"ד

נראה לי שהדרך הנכונה היא להגיש עתירה לפי חוק חופש המידע בברכה עו"ד עופר יהלום שד' בן גוריון 63, ת.ד. 5700 קרית ביאליק 27156 טל' 04-8712207, 052-3246205 yahalom@lawyer.com _______________________ תביעות ייצוגיות, רשויות, מקרקעין, פשיטות רגל חבר ועדת המחוז לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עורכי הדין, והועדה הארציות למשפט חוקתי ובתי משפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי