גיל טבע

פסלות ראיה במשפט מנהלי

אני תובע גוף שהתקשר במכרז ספק יחיד שיקרי. הוא מודה בעובדה הזאת. הוא מראה הסכם התקשרות שבו המחיר הוא עשירית מהמחיר המקובל. תבעתי אותו וטענתי שאם היה מכרז הייתי זוכה. נקבתי במחיר הגיוני שגבוה פי כמה מהמחיר שהוא טוען של ההתקשרות השקרית. אני רוצה לתקוף את הסכם ההתקשרות. כל המסגרת של ההסכם לא חוקית. אני רוצה לטעון שאם כל המסגרת לא חוקית אז גם ההסכם לא חוקי, כלומר הראיה לא תקפה.

עו"ד עופר יהלום

נראה לי שהדרך הנכונה היא להביא חוות דעת של רואה חשבון שהמחיר הוא חסר הגיון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי