זבולון כהן

עמדת טעינה לחניית נכה

שלום. יש לי חניית נכה שהעיריה הקצתה לי מתחת לביתי. אין לי חניה בבניין. בקרוב אני מתכנן לעבור לרכב חשמלי. לצורך כך אני חייב להקים עמדת טעינה על שפת המדרכה בצמוד לחניה. פניתי לעיריה וביקשתי לדעת איך מקימים עמדת טעינה על המדרכה בצמוד לחניית נכה שלי. העיריה מתחמקת מכך ולא עונה לי תשובות ברורות ואני לא יודע מה לעשות. השאלה שלי אליכם היא האם כבר התנסיתם במקרה כמו שלי?. האם מנסיונכם ניתן לפעול בנושא מול העיריה?. אולי יש נוהל מסודר שלפיה העיריה עובדת?. מה הייתם מציעים לי לעשות?. האם עלי לוותר על שימוש ברכב חשמלי? אודה מאד לתגובתכם ועזרתכם. תודה רבה!.

עו"ד עופר יהלום

לגבי נוהל - חפש באתר העיריה או בחוק אנשים עם מוגבלויות. בכל מקרה, אם מסרבים/מתחמקים, ממליץ להתחיל עם מכתב התראה מעו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי