לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סיון

הסדרי ראיה

שלום רב,אני נמצאת במערכת יחסים עם אב גרוש לילד בן 7 ובעוד כחודשיים אנחנו מתחתנים .לאבא יש הסדרי ראיה עם הילד בהסכם גירושים שמורה לראותו באמצע שבוע וכל סופ"ש שני ומלבד זאת חופשים חצי אצלו חצי אצל גרושתו בחופש הגדול האחרון היא טענה שהילד צריך להיות אמלו חודש ימים חצי מהחופש הגדול אך האב לא יכל לקחת חופש חודש והילד לא מתחבר לכולם ןלא יכול היה להשאיר אותו אצל אחד מבני המשפחה כדיי לא לגרום לא משקעים מה גם שזו אינה הסביבה הטבעית שלו הילד מתגורר בדרום והאב בירושלים היא בטענתה ביקשה 1800 ש"ח לקיטנה לחודש שהאב לא יכל היה לקחת אותו והאב שהוא בן זוגי הסכים לתת לה חצי מהסכום לאחר שיחה עם בעלה(קיום היא נשואה)אך הם לא הסכימו .במהלך השבוע האחרון קיבל האב הזמנה לבית משפט לעינייני משפחה שאלתי היא האם מותר לה לדרוש את כל הסכום מעבר למזונות שהיא מקבלת 2000 ש"ח(שזה המון)כשהיא האפרוטופוס של הילד והמשמורן שלו? ,ואם הסדרי ראיה זה לטובתו או חל כחובתו ?והאם אפשר לפתוח את ההסכם מחדש ולהפחית גם את סכום המזונות כי הוא הולך להקחם משפחה נוספת וכשהוא חתם הוא היה עדיין מעורר ריגשית קיום היא נשואה לבן אדם עצמאי עם עסק אנחנו מתחתנים עוד כחודשיים אודה לך אם תעזור לי ותיתן לי רקע לנושא זה מתסכל אותו.ולאן לפנות בתודה מראש סיון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסדרי ראיה - משמורת, זמני שהות ואבהות