לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרית

בקשת גירושין עקב חרם שעושה אב על ילדיו והשפעות החרם לטווח הקצר והארוך

שלום רב! בת 42 ובעלי בן 45. לנו שני ילדים משותפים בני 8 ו 9 וחצי. כל השנים היו ביני לבין בעלי חילוקי דעות קשים הוא היה מתרגז ונוסע לבית אמו למשך שבוע שבועיים. בשנים האחרונות המריבות החריפו והוא עושה למשך תקופות ארוכות חרם עליי ועל הילדים ולא מדבר איתו לתקופה של שבועיים. פיסית הוא נמצא בבית אך לא מדבר. חשוב לציין כי בעלי אדם עובד בעל מוסר עבודה גבוה אך קשה מאוד בדעותיו (גאון ללא כל אינטליגנציה רגשית). כל השנים לא קנו בית כי לא רצה ולכן אין ברשותינו כמעט רכוש. זה לא מטריד אותי שכן אני דואגת לטווח הקרוב והרחוק לגבי ההשפעות על החרם שעושה אבי הילדים אני מזועזעת מיחס זה ולא מוכנה להמשיך כך. למי עליי לפנות בהקדם כדי להגיש תביעה כאשר אני מעוניינת שההוצאות תהיינה נמוכות כי אין ברשותי סכומים גבוהים לשלם. (בפני מי עליי לציין את העובדה של האב שמתעלל כך בילדים בחרם שעושה עליהם). אנא עזרתך במהרה. תודה.

דורין גלוברמן- קרט, עו"ד ומגשרת

שלום שרית, אני ממליצה לפנות לעו"ד המתמחה בתחום ייתכן ויש לך זכות לתבוע מוניטין ונכסיי קריירה ועוד זכויות רבות נוספות שבעלך צבר. פגישת יעוץ ראשוני לא כרוכה בעלות גבוהה אלא במחיר סמלי בדר"כ. במידה ותרצי את מוזמנת ליצור קשר דרך יעוץ אישי. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסדרי ראיה - משמורת, זמני שהות ואבהות