גיליתי שיש לי ילדה - האם כדאי לעשות בדיקת אבהות?
גיליתי שיש לי ילדה מקסימה והיא בת ארבע.עוד לא פגשתי את הילדה וטרם הוכח שהיא באמת שלי,כלומר עוד לא עשיתי בדיקת אבהות.ככל הנראה היא באמת שלי מהסתכלות על התמונות,אך הוודאות היא לא מושלמת כל עוד לא ראיתי את תוצאות הבדיקה ולו רק בשביל השקט הנפשי .האם אתם ממליצים לעשות את הבדיקה? מה המשמעויות שלה? במצבי הכלכלי והמקום שלי בחיים כרגע :עסק שנסגר,חובות,אבטלה וחוסר בטחון כלכלי אני עלול למצוא את עצמי במקום בעייתי .אני לא מעוניין להתנער מאחריות אני כן רוצה להיות חלק מחיי הילדה אך מפחד לעשות טעויות.אשמח לשמוע מחברי הפורום שיש הם ניסיון בעניין.האמא של הילדה אינה דורשת וגם לא דרשה מימני תשלומי מזונות או כל סיוע כספי .היא רוצה בטובת הילדה -שיהיה לה אבא לפי טענתה ואני מאמין לה.אני רוצה לראות את הילדה .לעשות זאת אך ורק אחרי בדיקת אבהות? אך מספרים לילדה ? האם בהתחלה לא מספרים לה שאני האבא ? בקיצור ,אשמח ללמוד מנסיונם של אנשים שמבינים,שחוו,ששמעו...תודה ושבת שלום! א.א
א.א. שלום רב, אנסה לענות על מכלול שאלותיךך ולמצער לאלו הדרושות התייחסות בראייה משפטית. אשר לנושא תיבעת האבהות, הואיל והקטינה היא בת 4 , הרי כי מתחייב לפנות לבית המשפט הגם בהסכמת שניכם, יש לפנות לבית המשפט לתביעה להכרה באבהות ושינוי שם. ההשלכות המשפטיות לכך, כי הקטינה יכולה בכל שלב כל עוד היא קטינה לתבוע אותך בתביעה למזונותיה. אין לכך רלוונטיות כי האם לא מבקשת לעשות כן. מזונותיה של הקטינה הם לא חלק מהסכמותיכם. אתה מוזמן לפנות למשרדנו לשיחת ייעוץ פרטנית בנושא ללא כל תהחייבות. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד
שאלות נפוצות:
סימה אדרי
יפה כ