אלון

הסדרי ראייה לתינוק / ילד בן חצי שנה

אני ואשתי בהליכי גירושין ורוצים לעשות הסכם ללא תביעות. יש לנו תינוק/ילד בן חצי שנה ואשתי מסרבת שישן אצלי במסגרת הסדרי הראייה. מאיזה גיל נהוג שהילד מתחיל לישון אצל האבא, ובמידה ולא תהיה הסכמה בינינו מה הסיכויים שבית משפט יאשר לינה אצלי?

עו"ד הילה בורנשטיין

אלון שלום, לא ציינת האם התינוק עדיין יונק ? אכן מדובר בגיל צעיר מעט ללינות, ובית המשפט נוטה לקבוע לינות אצל האב מגיל שנתיים לערך, אך כמובן כל מקרה לגופו. מומלץ לקבוע זמני שהייה מדורגים. בהצלחה