רחלי

הסדרי ראיה לילדה בת שנתיים

שלום רב. אחי בתהליכי גירושים ואין עדיין הסדרי ראיה . כרגע אחי לוקח אותה פעם בשבוע וכל שבת שניה. גרושתו רוצה להכריח את אחי שבימים שהילדה צריכה להיות אצלו הוא יוציא אותה מהגן ולעשות בחגים וחופשים חצי חצי. האם בית משפט יכול להכריח אותו לדבר כזה? אחי אמר שהוא לא יכול להתחייב כי הוא עובד כל יום כמעט עד 17:00 והוא רוצה להשאיר את זה כך בדיוק כמו שזה היום

עו"ד הילה בורנשטיין

רחלי שלום. לא סביר שבית המשפט יחייב את אחיך לזמני שהות (הסדרי ראייה) נרחבים אם הוא יסרב, אך חשוב לדעת שיש לכך משמעות כלכלית שתתבטא בגובה המזונות שאחיך ישלם כמו כן בתשלום לצהרונים או מטפלות משום שגרושתו צריכה גם היא לעבוד.