לידור

הסדרי ראיה לאב לא משמורן

אב לילד בן שנה וחצי כמעט שנתיים מה הזכויות לגבי הסדרי ראייה הוגנים ובמקרה והאם משנה אותם/מסרבת ביום מסויים לראות את הילד בגין חולי או מזג אוויר או בלי סיבה מה עושים במצב כזה יש לציין כי אינם נשואים.

עו"ד הילה בורנשטיין

לידור שלום, לא הבנתי את שאלתך. זמני שהות הוגנים תלויים בהשקפה שלך, כמה אתה רוצה לראות את הילד וכדומה. זמני השהות ה"סטנדרטיים" לאב שאינו משמורן הם פעמיים בשבוע עם/בלי לינה, וכל סופ"ש שני כולל לינה. ככל ויש הסכם שאושר בבית המשפט והאם מפרה לעיתים קרובות את זמני השהות, ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה מתאימה בעניין. בהצלחה