מור חלבי

שינוי ימי הסדרי ראיה

שלום אשמח לדעת במפורט איך מתנהל הההליך של בקשה עצמאית ללא עוד לבקשה לשינוי ימיי הסדרי הראיה ? לאן עליי לגשת? אילן מסמכים עליי להביא ? ואיך מגישים את הבקשה? תודה רבה לך

עו"ד הילה בורנשטיין

השאלה אם קיים תיק פתוח או לא. אם התיק עדיין פתוח עליך לפנות למזכירות בית המשפט למשפחה להגיש את הבקשה בתיק ולשלם אגרה. אם מדובר בתיק ישן שנסגר אי אפשר להגיש בקשה, אלא צריך לפתוח תיק חדש ליישוב סכסוך (גם במזכירות) ומשם כבר ידריכו אותך.