אהובה

מימוש פסק דין לגבי הסדרי ראיה

שלום בפסק דין נקבע שכאשר האב לא מקיים את הסדרי הראיה, הוא ישלם עלות בייביסיטר על כל שעה. האב לא מקיים את הסדרי ראייה באופן סדיר ומבטל מדיי פעם ואף מודיע באותו יום ולכן ברצוני לקיים את החלטה של השופטת ובהוצאה לפועל נאמר שעליי להגיד לבית משפט בקשה למימוש פסק דין, כיצד עליי לעשות זאת? איזה טופס אני צריכה להגיש לבית משפט? תודה.

עו"ד שמעון צור

אהובה לא צריך מימוש הסכם. יש לך פסק דין. צריך להגיש תביעה לאכיפת הסכם ושם לתבוע הסכומים שהוצאת בגין אי קיום הסדרי הראייה. ברגע שיש פסק דין על כך, ניתן לפנות להוצאה לפועל איתו.