שמואל

פרוצדורה של מקום רפואי

יש סניגור מסוים שרוצה להראות לבית משפט מסמך מפסיכיאטרים על המצב המנטלי שלי לפני שנתיים מתי שעשיתי את הפשע בשביל לקבל במשפט טיפול מרפאתי במקום בי"ח פסיכיאטרי אבל אם אני לא רוצה בדיוק להגיע להסתכלות כי במשפט הקודם זה כמעט נגמר בהנ"ל והשופט ויתר על זה אז בדיון הבא המסמך הזה יתפוס אצלו ? ואם כן מה הסיכויים שאני ימשיך בטיפול שלי עכשיו בקליניקה שלא יושבת באיזור של הבית משפט אם הסיפור ייגמר כמו שאמרתי

עו"ד אלון שליכטר

היי שמואל, לצערי שאלתך יורדת לשורשו של התיק, וללא היכרות מעמיקה של החומר בתיק לא אוכל לענות על שאלתך. מוטב שתייעץ עם עורך דינך בעניין. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373