נחום

פרקליטות עם מאסר ספציפי

יש סיכויים שבית משפט יתן גז"ד אחר ממה שהפרקליטות רוצה - מאסר ארוך והעו"ד רוצה עונש יותר פשוט ? וגם אם נאשם לא יכול להישפט בגלל בעיות נפשיות אבל הוא מוכיח לבית משפט שהוא ההפך עכשיו בריאותית אז כל התמונה תשתנה לטובתו ?

עו"ד אלון שליכטר

היי נחום, ככל שאתה עומד בפני טיעונים לעונש, לבית המשפט יש שיקול דעת וזאת בהתאם למדיניות הענישה הנוהגת על פי תיקון 113 לחוק העונשין. הפרקליטות מצדה יכולה לטעון לעונש מחמיר והסנגור שלך יטען לעונש מופחת, לבסוף בית המשפט קובע מה העונש הראוי בנסיבות המקרה וזאת על פי מדיניות הענישה ופרמטרים נוספים. עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373