ג'וני

נחקרתי במשטרה לפני 6 שנים מה לעשות

היה לי וויכוח עם עובד שלי לפנים איזה 6 שנים הגיעה נשטרה ואז נחקרתי בתחנה שוחררתי ונראה לי פתחו לי תיק מאז לא דיברו איתה מה לעשות?

עו"ד אלון שליכטר

היי ג'וני, במידה ונחקרת במשטרה בסטאטוס "חשוד" כלומר חקירה תחת אזהרה, ככל הנראה נפתח תיק חקירה. מאחר ועברו שנים רבות, ככל הנראה תיק החקירה נסגר, אך לא בהכרח ועל כן מומלץ להוציא גיליון רישום פלילי (הידוע גם בשם ר.פ או תעודת יושר), אותה ניתן להשיג מכל תחנת משטרה על ידי הגעה עם תעודת זהות. לאחר מכן, ניתן לראות מה מצב התיק (פתוח / סגור) ולפעול בהתאם. על כן, מומלצת פנייה לעו"ד פלילי לשם קבלת ייעות באשר לפעולה אפשרית למחיקה או ביטול הרישום בעניינך. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373