ניק קלשניקוב

נתפסתי על חשיש לצריכה עצמית

נעצרתי עם ארבעה חברים על סם מיסוג חשיש על כמות של 0.1 עכשיו אני עובר כביכול דרך טיפולית אצל קשב לנוער מה העונש הצפוי שאני יקבל אני בן 15 נ.ב זה תיק שני שלי התיק הראשון נמחק

עו"ד אלון שליכטר

היי ניק, כלל מדיניות התביעה לגבי תפיסה של סמים מסוג חשיש לאחזקה עצמית במיוחד אצל קטינים היא לנקוט לגביו הליך של "אי- תביעה" והפנייה לשירות מבחן. במקרה שלך משום שמדובר בתפיסה שנייה, גם במקרים אלו ניתן לפעול למען סגירת התיק וזאת עוד בטרם הגשת כתב אישום, יש לבחון באופן פרטני הראיות בתיק (למשל לסוגיית החיפוש, היוועצות עם עו"ד ועוד) מומלץ לפנות בייעוץ פרטני לעו"ד פלילי לשם קבלת מלוא המידע אשר יוכל לסייע לך בהמשך. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373.