דוד שם טוב

ביקורת משטרה במעצר בית

אני נמצא במעצר בית מה 23.7 והמשטרה באה לעשות לי ביקורים כבר 8 פעמים מאז כולם היו בין השעות 22:00 -03:00 בלילה ושניים מהם היום בימי שישי ופעם בשבת רשמתי הכל במפורט . זה נורמלי שהם באים ככה ומפריעים באמצע בלילה ? זה הגיוני כל הפעמיים האלו ?

עו"ד פלילי אלון שליכטר

ללא ספק הדבר אינו נעים. יחד עם זאת, למשטרה יש את הסמכות לבצע ביקורים על מנת שתנאי המעצר הבית לא מופרים. זכותך להגיש בקשה לעיון חוזר בתנאי מעצר הבית, ככל והנתאים מתקיימים (שינוי נסיבות ו/או חלוף הזמן התייעץ עם העו"ד שמייצג אותך. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373