רפאל רבייב

להחליף מקום בזמן המעצר בית

אני נפנה משפט על נהיגה בזמן שלילה ואני כבר שבועיים במעצר בית אצל גיסי אם אפשר להחליף מקום אחר בזמן המעצר בית

עו"ד יאיר מושיוב

שלום לך. א. בוודאי שניתן לשנות מקום מעצר בית, אבל הדבר גם מחייב החלטה מוקדמת של ביהמ"ש וגם מחייב בקשה מסודרת ומנומקת. ב. אם אתה במעצר בית, משמע יש לך עו"ד. תוכל לברר איתו את הפרוצדורה ומה השלבים הבאים, כי סיכוי גבוה שאם זה הדיון הראשון שלך, אזי התיק לא יסתיים וכך גם מעצר הבית. אם יש לך שאלות ספציפיות יותר או צורך להבין דבר מה, אתה מוזמן לפנות אליי באמצעות דרכי יצירת הקשר או בנייד 0524212777