מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

מפרנסת

שלום רפי, הנסתר והעלום רב על הנגלה בפנייתך. באיזו מדינה שוהה בנך? (איפה בחו"ל), הוא והבחורה גרים ביחד ומנהלים משק בית משותף או שהיא רק מבקרת אותו פעם בשבוע? איפה היא מתגוררת? היחסים ביניהם לא כל כך ברורים לי וגם לא דיני איזו מדינה יחולו עליהם שכן לא ברור לי היכן בעולם הגדול שלנו הם מתגוררים. בכלל, הדרישה של אותה בחורה שבנך לא יעבוד כלל קצת תמוהה בעיניי וכדאי לברר מדוע?..... בהצלחה, דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

רפי

שלום כתבתי שהבחורה מבקרת פעם בשבוע!בעיר לוס אנגלס.מה משנה היכן היא מתגוררת?מדובר בבחור ובבית בלוס אנגלס!מה כל כך תמוהה.באם למשל אני רוצה לתמוך בחברתי בכל ולכן מבקש אני ממנה לא לעבוד.מפני שאני דואג לה!!!תודה!

item.Author מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

שלום רפי, במדינת קליפורניה בהחלט יכולים להיווצר יחסי ידועים בציבור אך לצורך כך בדרך כלל דרושים מגורים משותפים וניהול משק בית משותף. כשלא מתקיימים מגורים משותפים ולא מתקיים ניהול משק בית משותף, בדרך כלל לא נוצרים יחסי ידועים בציבור. דפנה זיס, מנהלת הפורום, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני ארה"ב - מעמד אישי