מיואש

שינוי / ביטול הסכם גירושין

גרושתי נישאה בשנית. הסכם הגירושין שלנו נעשה ללא יצוג משפטי מצידי וחתמתי על כל מה שביקשה ללא שאלה - העיקר שלילדים יהיה טוב. עכשיו שנישאה בשנית - איך אוכל למנוע מכך שחלקם של ילדי בדירה לא ילקחו על ידי הבעל החדש - היא ביקשה שאחתום על ויתור עבורה של חלקי בדירה על מנת להעביר לילדים (מה שברור לי עכשיו שהיא לא תעשה) אני אשלם עד גיל 25 מזונות - כי אז נגמר המשכנתא - כי כך הסבירה לי שצריך להיות מה עלי לעשות על מנת לשנות או לבטל את ההסכם המוזר הזה.

עו"ד יעקב בלס

שלום רב לצערי קשה ביותר לבטל הסכמים שנחתמו ואושרו על ידי בית המשפט בפרט שהסכם שנחתם כנראה לפני מס' שנים. באם תחפוץ ביעוץ נוסף נא צור קשר עם משרדי ואשמח לעזור.