יעל

תקשורת בין הורים גרושים

היי הגרוש שלי משלם בזמן ולוקח אותם, תודה לאל :) הבעיה היא שתקופות ארוכותהוא לא מדבר איתי בכלל ובהסכם אנחנו אמורים להחליט ביחד לגבי הילדים, הדבר מקשה עליי מאוד.בהתנהלות עם הילדים. השאלה שלי היא האם יש משהו משפטי שאפשר לעשות או להגיד תודה שהוא לוקח ומשלם ולעזוב את זה? דוגמא: בחופש הגדול הוא אמור לקחת אותם לשבוע באוגוסט ושבוע ביולי, ברגע האחרון ביטל את יולי וברגע האחרון אמר לי מתי הוא לוקח באוגוסט. הילד הולך השנה לבריכה מטעם בית הספר והוא אמור לחתום גם על האישור ולא ענה לי (בסוף חתמתי אני ולקחו אותו אבל אני לא בטוחה שזה חוקי. ועוד ועוד ועוד... לא רוצה להיות " חברים" אבל לפחות לתקשר על הילדים, הזמנים, האישורים.

עו"ד יעקב בלס

שלום רב הדרך היחידה היא להגיש תביעה מתאימה לבית המשפט אשר ידון באי התקשורת ביניכם וישלח אתכם לתיאום הורי