נוי

איך כדאי ואפשרי להתגרש אחרי 17 שנה?

שלום רב. אני נשואה 17 שנה + ילד 1. כבר שנים חושבת להתגרש ואומרת ודורשת את זה מבעלי אבל הוא לא רוצה... אנחנו גרים בדירה שכורה ואת הדירה שלנו השכרנו. האווירה והמצב לא טוב בבית. שאלתי היא איך יכולה להתגרש מבעל שלא מוכן לעשות או לשמוע שום דבר בנושא? והאם כדאי לי לצאת מהדירה בה גרה איתו ולהשכיר לי ולבן שלי דירה ? (דירה קטנה שאוכל גם לעמוד בהוצאות לבדי)?

עו"ד יעקב בלס

שלום רב עליך להגיש תביעה לגירושין לבית הדין הרבני וכן תביעות נוספות לבית המשפט לענייני משפחה . נא תפני ליעוץ ואנסה לעזור לך