משפטי– זאפ
משפטיפורומיםגירושיןסידור גט כתנאי לדיון בערעור

מנהלי הפורום

עו"ד ורד לוי

עו"ד ורד לוי

עורכת דין ומגשרת לדיני משפחה וירושה

קביעת פגישה
0772304000
חזרה לפורום

סידור גט כתנאי לדיון בערעור

שני
שני

רציתי לדעת האם סידור גט ללא הסכם גירושין וטרם שהתקבלה הכרעה לגבי הרכוש , יכול לגרום לי נזק או העיכוב במתן גט יכול לסייע מבחינה אסטרטגיה משפטית. אני מתייעצת איתך מאחר ויש קשרי חברות עם ב"כ הצד שכנגד ואני מרגישה שהעו"ד שלי אינו מייצג אותי באופן נאמן.(או שאני טועה) קיים ערעור על החלטות בה"ד הרבני האזורי מאחר ובה"ד הרבני האזורי נמנע מלהכריע בפס"ד בעניין איזון משאבים, החוב של הבעל (הלוואה שנטל בסתר מהחשבון המשותף ששימש את צרכיו) וההחלטה לחייב בגט ללא כל תנאי (גם ללא הסכם גירושין) לצערי הרב לא יכולתי להתייצב לדיון בערעור בשל מחלה רפואית שצצה באותו יום ועל כך הציבו לי תנאי שעלי להסדיר את הגט תוך ימים ספורים תוך קביעת מועד דיון חדש בערעור למועד מאוחר יותר וכי אם לא יוסדר הגט, יבטלו לי את הערעור וישקלו לחייב אותי בהוצאות כבדות. העו"ד שמייצג הינו פרובונו וטען שהגעתי לחרפת רעב ואני נמצאת עם הילדה ללא קורת גג ואילו העו"ד שלו טען טענה שיקרית שהבעל לא חי עם אישה קרוב לשלוש שנים ,כאשר הוא חי בזוגיות בדירה המשותפת ממנה פינה אותי (יחד עם הילדה) הרשומה על שם משפחתו. אני מאוד אבודה ואני לא יודעת מה הכי נכון לעשות כי אני חוששת שאם אתן לו מה שהוא רוצה , ידחו לי את הערעור ברבני הגדול ולא ידונו בזכויותי. איבדתי אמון במערכת כולה לאחר מה שחוויתי מהרבני האזורי שהפעיל עלי לחצים פסולים לוותר על זכויותי ולשאת בכל הנזקים שהבעל הותיר לי (הלוואות שלקח לנסיעה שלו לאוסטרליה ולעסק שלו שאינני כלל שותפה לו)