חלי

זכאות לחלק בדירה לא חוקית בה משפחתי מתגוררת כבר מעל 12 שנה

אני גרה עם ילדיי ובעלי בדירה לא חוקית בשטח בבעלות חמי. בעיקרון האב אמר כי לכל אחד מבניו מגיע חלק בשטח הזה וזה מיועד להם. האם כשנתגרש מגיע לי חלק בבית למרות שהכל על שם חמי עדיין? הבית היה בתהליך בנייה ממתי שהתחלנו לצאת. הוספנו גם חדרים בעודנו גרים יחד.

עו"ד גיל בר-זהר

חלי שלום רב, כעקרון מגיע לך חלק מן הזכויות של בעלך. כאשר מדובר במתנה עתידית שלא נתנה המצב בעייתי. ייתכן ויגיע לך החזר של חלקך בהשקעה בשיפוץ הדירה. אבל על מנת לתת לך תשובה מסודרת נדרשים לי פרטים רבים נוספים.