שיר

הערת אזהרה על דירה כדי לבטל עיכוב יציאה מהארץ קבוע. מה ההשלכות?

שלום, כדי לבטל עיכוב יציאה לביתי באופן קבוע תירשם הערת אזהרה על סך 250000 שח על דירה בבעלותי. ממה ההשלכות? האם הוא יוכל לנצל את זה? במידה ואני רוצה למכור את הדירה האם זה הליך בעייתי להחזיר את עיכוב היציאה ולבטל את הערת האזהרה? האם ע"י כך אני הכנסתי את עצמי לבעיה?

עו"ד גיל בר-זהר

שיר שלום, יש לערוך כדין הסכם אשר יכלול מנגנון נאמנות לפיו יוכל עורך דין מטעמך למחוק את הערת האזהרה בכפו להשבת עיכוב היציאה. בכפוף לכך אין מניעה לעשות זאת.