ניקיטה

רצון להתגרש לאחר גילוי רומן

שלום, גילית שבעלי מנהל רומן ( אנו נשואים 14 שנה ), אני מעוניינת להתגרש אך בעלי לא משתף פעולה, מה אני יכולה לעשות על מנת שייצא מהבית +להפריד את חיינו המשותפים, האדישות שלו לנושא מתחרפנת אותי לגמרי, הוא מכחיש את הנושא ומבקש ממני כל הזמן לשכוח מהכל, יש לנו דירה שלנו ו-3 ילדים יחד. אודה לעזרה, תודה רבה

עו"ד גיל בר-זהר

ניקיטה שלום רב, גירושין יכולים להיות בהסכמה ואם אין הסכמה יש לפנות לבית המשפט. במקרים רבים גירושין שמתחילים בתביעות מגיעים בסופו של דבר להסדר והסכמה. במיוחד כשיש ילדים. הנושאים שאת מתארת הם עילה לתביעת פירוק שיתוף, תביעת מזונות וגירושין.