יפית

פגישת יעוץ פרטית לפני פגישת מהות בבית דין

היי, אני קצת אבודה, מרוב חששות, אינפורמציה תלושה ובעיקר ההבנה שבעלי מעוניין לתת כמה שפחות ושפשוט אוריד חוזה מהאינטרנט ונחתום עליו, כאילו אילו לא חיי וחיי הבנות שמדובר עליהם..יש לי פגישת מהות ראשונה בתאריך ה 27.5, איך אני יכולה להיערך אליה בצורה הכי טובה ומצד שני כזו שלא תהיה יקרה מדי...יעוץ מרפרף לא יעזור, אני רוצה לקבל נתונים ממשיים של מה אני יכולה לדרוש ממנו ולא רק מה החוק אומר. הייתי בפגישת יעוץ, שלא נתנה לי הרבה מלבד לדבר על הדברים בכלליות. אז..מה עכשיו? אני רוצה מישהו שיעמוד שם לצידי..

עו"ד גיל בר-זהר

יפית שלום רב, אשמח להיפגש עמך וליעץ לך. מספר הטלפון במשרד הוא 609-0022, את מוזמנת ליצור קשר.