אבי

עינוי דין כמעט 4 שנים

לפני כ-4 שנים אישתי הגישה תביעה רכושית בבית משפט לענייני משפחה. לאחר הדיון הראשון בתחילת 2015 נקבע שהולכים שוב לגישור, שהתובעת תמנה רואה חשבון מטעמה על מנת לבדוק את הנתונים ("על מנת לחסוך לי הוצאות"). והדיון הבא יהיה שנה לאחר מכן. הגשתי את כל החומרים בזמן אבל אחרי כמעט 4 שנים רואה החשבון של התובעת לא הגיש שום חוו"ד. למרות בקשות חוזרות ונשנות שלי על זירוז הליכים, שום דבר לא זז. כל הזמן דחיות , שקרים הצועקים לשמיים מהצד של התובעת . המשכתי להחזיק לבד את החברה כי זה היה המקור היחיד להחזיר חובות כל חודש כדי שהנושים לא יפעילו עיקולים שהיו מוריד ים עוד יותר את ערך הנכס היחיד שנותר. עבדתי כל השנים האלה מעל 14 שעות בעיקר כדי להחזיר חובות וגם עם תקווה להפעיל תוכניות שבמשך שנים לא יכולתי לבצע בשל הווטו של השותפה. רק אחרי 3 שנים בית המשפט מינה אקטואר מטעמו במקום המומחה של התובעת. לקוחות מפתח של העסק החזיקו מעמד עד לפני חצי שנה ועזבו. בגלל המצב אני ישן מעט שעות בלילה וזה פוגע קשות בתפקוד שלי. עכשיו, מחוסר ברירה, אני מחחפש דרך לסגור את החברה וללכת על פש"ר. כל המאמצים של השנים האחרונות יורדים לתמיון.השם שלי יתלכלך והסיכוי להתחיל דף חדש בגיל 64 ירדו לאפס. אין לי אמצעים לשלם כרגע לעו"ד שייצג אותי ביושר ובנאמנות. מה אפשר לעשות?

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

אבי שלום רב, אתה מערב שאלה הקשורה עם גירושיך לנושא של פש"ר. אם אין לך כסף לייצוג משפטי, אתה יכול לעשות את הדברים בעצמך, או לפנות לסיוע המשפטי