נאוה

האם יש לי זכויות על הבית שבנינו בנחלה שעל שם בעלי?

אני נשואה כ11 שנה. בעלי קיבל זכויות בנחלה מאימו זל כמתנה. בנינו בית לקחנו משכנתא ואני אישית הוצאתי כסף רב על הבית. לפני שנה עשינו שיפוצים ולקחתי הלוואה נוספת שאני משלמת. אני מעוניינת להתגרש אך פוחדת מאוד. לנו ארבעה ילדים קטנים. מבקשת לדעת מה מגיע לי איך וכמה.ללא גב כלכלי אאלץ להשאר איתו ולהתמוטט. בנחלה יש לנו בית שאנו גרים בו ושתי יחידות דיור.

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

נאוה שלום רב, גם במצב בו אחד הצדדים יורש או מקבל נכס יש חזקה משפטית המכונה "חזקת שיתוף" ולפיה בן הזוג המקבל הראה שהוא מעוניין לשתף את בן או בת זוגו בנכס. המצב שאת מתארת מצביעה על חזקה כזו. לייעוץ פרטני את מוזמנת לפנות למשרדנו. בברכה, בר-זהר דגני משרד עורכי דין